Att Tommy Myllymäki använde sig av Scanpan CTX när han tävlade i Bocuse d’ Or Europe 2014 är självklart ingen tillfällighet. En mästerkock, hur mycket kunskap och erfarenhet han eller hon än har, behöver de bästa arbetsredskapen för att klara av att prestera på absoluta toppnivå.

Scanpans CTX-serie är högkvalitativa stek- och kokkärl för matlagningsintresserade som vill ha det bästa. CTX står för ”Ceramic Titanium Extreme”, ett teknologiskt genombrott som kombinerar en högklassig beläggning med rostfritt stål. Beläggningen GreenTek är helt fri från de skadliga och miljöfarliga PFOA-ämnena. Serien består av en gedigen sjulagers-konstruktion som ger bästa möjliga värmespridning. CTX-serien fungerar utmärkt på alla värmekällor oavsett om man lagar sin mat på gasspis, induktion eller traditionell spis.

Värt att notera är även designen. I en kreativ köksmiljö är CTX med sin slimmade design, sin korpsvarta non-stickyta och den borstade finishen på den rostfria utsidan, självklar att ha framme. CTX-serien finns i fem storlekar: 20 cm, 24 cm, 26 cm, 28 cm och 32 cm. Cirkapriser från 995 kr till 1 595 kr. I serien finns även traktörpanna, serveringspanna, kastrull, gryta samt wok

Länkar